vineri, 22 februarie 2013

Foișorul de grădină cu două nivele

Mama, dar și iubita mea sunt împătimite după citit. Vara e plictisitor să stai în casă, iar grădina este acel colț de natură, unde ele pot citi cu plăcere în aer liber. Iar eu pentru a le crea niște condiții mai confortabile am construit un foișor.
Foişorul de grădină  reprezintă o excelentă soluţie de stil şi amenajare a terenului, care-i conferă un aspect finit. Din punctul de vedere al confortului – aceasta este protecţia de ploaie, vânt şi soare dogoritor, graţie cărui fapt puteţi să petreceţi timpul la aer practic pe orice timp.  
    Foişorul de grădină poate deveni locul pentru ceaiul de seară în familie, pentru o conversaţie intimă cu persoana iubită, pentru picnicul unei companii gălăgioase de prieteni, pentru o sărbătoare de familie. Foişorul poate de asemenea deveni locul, unde veţi face ceea ce vă place cel mai mult: să citiţi, să coaseţi, să jucaţi în jocuri de masă – dame, şah, loto, etc. 
     Pavilionul de odihnă cu 2 nivele poate servi drept si observator – o plăcere a pasionaților de astronomie, putînd fi dotat cu un telescop la nivelul 2.






     La momentul actual foişoarele sunt confecţionate din multe tipuri de materiale, însă cel mai popular rămâne totuşi a fi lemnul. Foişorul din lemn este ca o tradiţie. Mulţi oameni se bucură de atmosfera creată de foişorul din lemn, în special dacă alături cresc câţiva brazi, ca să vi se creeze senzaţia de aflare în pădure, de relaxare. 

Foişorul nu ar trebui amplasat în apropierea casei. Se va crea senzaţia, că construcţia se contopeşte cu construcţia mare. În mod optimal foişorul trebuie amplasat în locurile îndepărtate ale terenului, unde va fi linişte.


Descrierea tehnică a produsului:
·       Pavilionul de odihnă, face parte din categoria produselor industriale si aparține construcșiilor de arhitectură exterioară. Acesta  poate fi instalat acasa, în parc, sau în alte locuri pitoresti si linistite, avînd menirea de a oferi societății loc amenajat pentru odihnă sau pentru organizarea unor mici intilniri cu prietenii.      
  • Pavilioanele de odihnă au o gamă largă de dizaine,din această cauză eu am ales forma produsului: cu 2 etaje forma bazei fiind hexagonală, etajul 2 fiind dublul parterului. La partea exterior laterală, este proiectată o scara ce face posibilă urcarea la etajul 2.




  • Dimensiunile de gabarit:
ü  Înălțimea totala 5160 mm
ü  Înălțimea parterului – 2460 mm
ü  Inălțimea balustradelor – 900 mm
ü  Lățimea parter – 4375 mm
ü  Înălțimea nivel doi – 2000 mm
ü  Lățimea nivel doi – 2415 mm
ü  Lățimea scării – 750 mm

Produsul este prelucrat cu substanțe antiseptice speciale, deoarece acesta se montează în aer liber, supus acțiunii factorilor atmosferici, ploae, temperaturi joase, etc, care formează mediu favorabil peentru dezvoltarea cariilor, ciupercilor, și altor dăunători ce distrug construcția sau duc la degradarea ei rapidă în timp.




Deci totul începe de la o idee!!!

miercuri, 20 februarie 2013

Șifonier pentru hol


Acest dulap este destinat pentru hol, are o construcție simplă și funcțională de formă neregulată. Este alcătuit din 3 secțiuni, două din care sunt cu uși glisante și una destinată pentru haine. Cele ale secțiunii din centru sunt din oglinzi, iar celelalte două sunt din PAL. Iar cea de a treia secțiune este la partea superioară cu pereții și ușa parțial din sticlă, ceea ce ne oferă posibilitatea de a amplasa aici mici lucruri frumoase, cum ar fi servise, suvenire, bijuterii, sau alte lcruri frumoase. Iar la partea inferioară pereții, la fel sunt din PAL 













Dimensiunile:
Înnălțime - 2200 mm
Lungime - 3000mm
Lățime - 600mm
Culoarea este la dorință.